Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Sami Köykkä (samikki_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 20.08.2004



Tällaista meininkiä Tampereella, forwardoin listalle luvan kanssa :-)

  • Forwarded message ---------- From: webmaster_ät_talkmore.fi <webmaster_ät_talkmore.fi> Date: Fri, 20 Aug 2004 08:56:41 +0300

Jeah ja huomen.

Olen itse viettänyt eilisen hyvin tiiviisti erilaisten tutkien ynnämuiden härväkkeiden keskellä.. kunnes viime yönä, tuossa puolen yön aikaan, alkoi näkymään tohlopista länteen sen verran mielenkiintoisia juttuja, että huhhuh.

LÄhdin pihalle, tuohon nahkatehtaan vieressä olevalle uimarannalle. Huomioni oli alunperin kiinnittänyt vaalea pilvimuodostelma, maasta ylöspäin nouseva ja hyvin eloisaa puhuria, juu!

Jestas että oli pelottava tunnelma, ulkona ei liikkunut ketään ja parhaimmillaan pystyin erottamaan kuinka puut taipuvat kuin olisivat lakritsia.

Rannalla oli hyvin outo tunnelma. Ilmaa imeytyi tuonne ilmiön suuntaan ihan mallikkaasti. Tarkkailin taivaanrantaa noin puoli tuntia ja tänä aikana pilvimassan pohjasta irtoili noin ~10 kpl kärsiä, läpimitoista vaikea sanoa.. etäisyyttä kilometrejä.. parhaimmillaan pikkusormen paksuisia.

Taivaan värit olivat vaalenvihreä sekä jotain oranssiin viittaavaa...kaupungin natriumvalot..

Mulla oli mukana roomalainen kynttilä, siltä varalta jos ne pyörteet tulee tosta järven yli tms..

Mutta tämäkin myrsky sitten vain laantui... yritin ottaa vaikka minkälaista kuvaa mutta.. hehheh, satasen kaksmegasella...kiinteällä polttovälillä..ei tullut mitään.

Ensimmäiset elämässäni jotka näin..

Oli vaan pakko jakaa tämä, kun en ole vielä rekisteröitynyt, jotta voisin jättää havaintoja.

Olit muuten opettamassa meille käyttöliittymäsuunnittelua..

jeah, työasennon pitää olla mieluiten vaaka ja mikäli mahdollista, parisängyssä :D

palaamma,

--Jari

--

Sami Köykkä
samik_ät_iki.fi
+358 40 553 6962

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html