Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Marko Pekkola (jmpekkol_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.08.2004


Hei vaan myrskybongaajakollegat!

Tähdet ja avaruuden lukijoiden taivaankaari on valmistumassa lehden melkein vihoviimeisenä osana. Yllättäen vapautui tänään ihan loppusuoralla 1 sivu lisää käytettäväksi.

Mitäpä sinne laittaa? Huomattiin juuri että edustavia salamakuvia ja cb-kuvia ei ole kesältä tullut toimitukselle käytännössä juuri yhtään.

Nyt olisi tilaa parille kesän ihan parhaalle otokselle: huippusalama tai huippu-Cb tai huippu vyörypilvet tms. Iltarusko jätti-Cb:ssä tms. Löytyykö mitään? Kuvan pitäisi olla ajankohtainen eli tältä kesältä.

Aikaa on aika vähän. Jos jolla kulla on netin ääressä mahdollisuus reagoida isoresol. jpg:n lähettämisellä TÄNÄ ILTANA (keskiyöhön mennessä) niin perille tulee ajoissa.

Jos mitään todella hienon näköistä ei tule niin laitamme yhdet valaisevat yöpilvet lisää (näitä riittää...) Lukijoiden taivaankaarelle.

TÄRKEÄÄ: En ole tällä hetkellä myrskybongarit listan vastaanottaja joten VASTAUKSET JA KUVAT PLEASE OSOITTEESEEN: tahdet.avaruus_ät_ursa.fi TAI marko.pekkola_ät_ursa.fi

Parh. terv. Marko   



Marko Pekkola
Tahdet ja avaruus -journal
Ursa Astronomical Association
Address: Humalistonkatu 3 B 50
FIN-00250 Helsinki
Finland
Tel.: (09) 4368 4004
Cellular phone: (050) 3687468
Business ID 0221689-2
VAT reg.
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html