Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Timo Viinanen (boozeman_at_htklx2.htk.fi)
Päiväyksen mukaan: 24.05.2004



Moro vaan!

Muutin tuota havaintolomaketta siten, että suuresta osasta ilmiöitä ne ilmiörastit on nyt pois. Lisäksi sain rakennettua lisää jonkinasteista virheenkorjausta, joka estää havainnon tallentumisen miltään osin, jos rasti on jätetty pois niistä havaintotyypeistä, joissa sitä tarvitaan (pyörretuulet, matalapaineiden tuulet, äänetön salamointi).

Havaintojen korjauslomakkeelle on myös lisätty puuska, rankkasade ja raehavaintoihin mahdollisuus veivata ns. RaPu-2004 "bittiä" suuntaan tai toiseen. Korjaamisesta ei tosin enää lähde tietoa A-JP:lle

Lisäksi löysin **taas** muutamia ihan kivoja bugeja havaintojen selaustoiminnoista. Ne on nyt toivottavasti poistettu. Pahaa pelkään, että sain bugeja aikaiseksi tukun lisää ;-)

Tarkastakaa AINA havainnon oikeellisuus kun se on kirjattu. Havainnon kirjaamisen jälkeen siellä on se "tarkista havaintosi oikeellisuus [tästä] linkki.

Tämä ihan sen takia, että jos jotain ongelmia nyt tehdyistä korjauksista syntyy, niin saisin asian heti korjattua. Testasin lomaketta noin tunnin verran, mutta ei auta olla liian varma asiasta.

-Timppa

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html