Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.07.2004



Hei!

Viikko on jo ehtinyt vierähtää Cygnuksen tapaamisesta. Myrskybongareiden kokouksessa ja diaohjelmassa on ihan mukavasti porukkaa. En tullut laskeneeksi, mutta varmaan  parisenkymmentä vähintään.. Varsinaisia aktiivibongareita  taisi olla luokkaa tusinan verran.

Kokouksessa juteltiin niitä näitä. Lähinnä seuraavat tulee mieleen:

  • Havaintokannan tilannetta kiiteltiin, tänä vuonna se on löydetty kunnolla. Joitain parannusehdotuksia tuli esille.. mm.
    • negatiiviset puuskahavainnot
    • kuvien lähetysmahdollisuus kantaan
    • jotain muuta, jota en muista... jotkut näistä on vasta ensi kauden heiniä, tuosta puuska-negistä taisi olla että sen voisi laittaa vielä tänä kesänä..
  • Koulutusmahdollisuuksista puhuttiin ja itse ainakin pidin sen yhdistämistä tapaamiseen järkevänä ideana.. kukaan ei tainnut kommentoida
  • Seuraava myrskybongaritapaaminen siirtynee vasta keväälle. Ketään innokkaita järjestäjiä ei taida olla. Keväällä meillä on toivon mukaan valmiina Ursan oma paikka Artjärvellä.
  • Lopuksi AJP demosi halukkaille RaPu-projektia läppärillä ja kännykkäyhteydellä.. kiinnostuneita näytti olevan.

Kuvienkatselutilaisuudessa näytin kolmisenkymmentä tuoreen havaintokauden kuvaa eri havaitsijoilta plus muutamat edellisenä iltana jaostojen huippuhetkissä näyttämäni kuvat.

Myrskybongausohjelman kruunasi Tuusulajärven ympärille kummunneet Cb-pilvet, joita innokkaasti kuvattiin ohjelmaa ennen ja jälkeen laiturin nokasta. Sekä jyrähdykset, jotka alkoivat melkein samaan aikaan kuin jaoston kokous :-)

Ainakin itse olin tyytyväinen jaosto-osuuteen ja taisi muillakin paikalla olleilla olla myös ihan mukava tovi. Joillakin oli vain kovasti kiire chaselle ohjelman päätyttyä.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html