Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Anne Savolainen (asavolainen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 23.07.2004



Olen notkunut täällä listan taustalla jo kauan, koskaan aiemmin inahtamatta. Lähinnä siksi, etten omaa valtavan suurta teoreetista tietämystä myrskyistä.

Olen bongaillut myrskyjä lähes koko ikäni. Omaan yhteyksiä myös rapakon toiselle puolelle, Ball State Universityyn. Siellä toimii aktiivinen apulaisprofessori Dr. Arnold, joka on vastuussa siitä, että tiedän myrskyistä edes sen verran kun tiedän.

http://www.bsu.edu

Järjestävät joka kevät kuukauden mittaisen Tornado chace -reissun opiskelijoilleen, joten sopivan ikäisten kannattanee harkita
opiskelijavaihtoa.

Asustelen, elelen ja bongailen Turussa ja - tietenkin matkustaessani. Jostain syystä lähes aina kun poistun maasta tapahtuu. Mm. Olin kesällä 2001 neljä tuntia kestäneessä upeassa ukkosmyrskyssä Italian alpeilla ja helmikuussa maanjäristyksessä Palestiinassa.

Ei sunkas' muuta.                                   

___________________________________________________________ALL-NEW Yahoo! Messenger - sooooo many all-new ways to express yourself http://uk.messenger.yahoo.com
--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html