Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (veikko.makela_at_ursa.fi)
Päiväyksen mukaan: 11.06.2004



> näyttäisi olevan lauantaina 17.7 Bongareiden ohjelmaa seuraavasti:
> 12.15- Jasto-ohjelma: Myrskybongaus
> (samaan aikaan on havaintovälineet ryhmän jaostokokous)
> 14.00- Jaostokokous: Myrskybongaus
> (samaan aikaan halojaoston jaosto-ohjelma)

Ohjelmasuunnitelma on erittäin alustava ja voipi muuttua paljonkin.. Voisin kuitenkin yrittää vaikuttaa siihen, että yleisohjelma ja jaostokokous pidettäisiin samana päivänä suhteellisen lähekkäin.

Toivomuksia voi esittää, minkä kanssa ei päällekkäin laitettaisi ohjelmaa. Ja kuvittelisin, että myrskybongareita  kiinnostaisi halot ja muut ilmakehän valoilmiöt  eli yritetään saada niin, etteivät ne olisi päällekkäin.

Ohjelmasta yleensä:

Viime vuonnna järjestettiin yleisohjelmana myrskykuvien katselua ja vähän havaintokokemuksia ja -kertomuksia kaudelta. Muunlaista ohjelmaa ei ollut. Vastaava varmaan toimisi nytkin ja se kiinnostaa myös muuta Cygnus-yleisöä. Suurimpana ongelmana on kyllä huono sisätila kuvien katseluun. Katsotaan, jos saamme viriteltyä ulos riittävän hyvin toimivan katselumahdollisuuden.

Saattaisi olla hyvä, että lisäksi pidettäisiin erikseen kokous, jossa voitaisiin puntaroida jaoston keskeisiä juttuja omalla porukalla: havaintokantaa ja -ohjelmia, myrskytapaamista, www-sivujen palveluita etc.. Tämä kyllä vaatisi, että ainakin muutamia jaoston toiminnassa keskeisiä henkilöitä olisi paikalla.

Kommentoikaapa.. Osallistuminen Cygnukselle maksaa vaivaiset 3 e /päiväkäynti, jos haluaa tulla useammaksi päiväksi ja telttailla, maksu on 5 e. Tietoja lisää osoitteesta http://www.ursa.fi/c2004/

-VeikkoM-

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html