Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l_ät_ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l_ät_ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (veikko.makela_at_ursa.fi)
Päiväyksen mukaan: 28.05.2004



Tom tilittää taas ukkosten puutettaa :-))

Kamaan... ei toimittajia kiinnosta, kuka on hardcorempi kuin toinen. Heille myrskybongaus kuullostaa jännittävältä  jutulta, mielikuvat saattavat olla ehkä jotain Twister-leffasta saatuja tms. Heille ei välttämättä tarvitse olla alan huippuasiantuntijaa, kunhan on sanavalmis  ja mukava kaveri kertoilemassa omista kokemuksistaan..   Sen verran pintapuolista jutustelua jutut aina ovat, että valtaosa bongareista kyllä pystyisi kertoilemaan  mediaa kiinnostavat pointit..

Valtakunnallinen media taas keskittyy pahasti tänne pääkaupunkiin.   Siitä varmaan näiden haastattelupyyntöjen keskittyminen. Mutta tokihan noita maakunnallisiakin lehti- ja paikallisradiohaastattelujakin on ollut.

On totta, että usein ammattilaisilta kysellään asioita, joista harrastajatkin voisivat kertoa hyvin asiantuntevasti.  Olen huomannut tämän tähtitieteen ja ilmakehän valoilmiöiden harrastuksen parissa. Ammattilainen kai kuulostaa suuren yleisön mielestä vakuuttavammalta.

Eipäs morkata toimittajakuntaa liikaa, meillä täällä listallakin on asiasta kiinnostuneita toimittajia.

Kaiken kaikkiaan julkisuus on harrastukselle yleensä positiivista julkisuutta.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html