Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.11.2010



  Arvon kanssahavaitsijat,

On ilolla taas todettava, että jääsumusesonki on Suomessa alkanut. Kittilän komea display antoi toivottavasti esimakua tulevasta.

Mitähän ensi talvena voidaan sitten odotella? Epäilemättä kovia näytelmiä tulee, saapa nähdä heruuko vielä uusia haloja tai osamuotoja. Kannattaa olla tarkkana ja kanniskella kameraa ahkerasti mukana. Milloinkaan ei tiedä, milloin kohdalle sattuu uusi "Kuusankoski" tai "Saskatoon".

Jaoston vetäjä on saamassa isohkon työhommelin käsistään joulukuun alussa ja toivottavasti sitten taas riittää raakaa virtaa jaoston toiminnan kehittämiseen. Ursa Minoriin on ollut äärettömän vaikeaa saada kirjoittajia mukaan. Sen kerran kun sain, meinasi homma kaatua toimitusvaiheeseen ja varmaan jatkotekstien osalta kaatuikin. En enää tässä edes toistele pyyntöä lähetellä minulle tekstejä, katsotaan mihin suuntaan kehitys kulkee.

On ollut tosi hienoa nähdä uusia aktiivisia havaitsijoita niinkuin Eetu. Toivottavasti ensi talvi antaa näytelmiä meille kaikille runsaasti. Havaintoarkistopuolellakin on ollut positiivista vipinää - uskon, että jo piankin meillä on sähköinen URSAn havaintoarkisto käynnissä.

Tuli tässä mieleen nostaa ensi kesän tapaaminen esiin. Alkakaapa jo pohtia aiheita Artjärvelle, aika kuluu ihmeen nopeasti. Mukana olleet jo tietävätkin, että ilmapiiri on leppoisa ja jutusteltavaa riittää kaikkeen jaoston alaan liittyvästä. Tähdätään varmaan tapaaminen kesäkuulle.

t. Jari

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)