Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jari Luomanen (jari.luomanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 20.08.2009



Hei kaikki paitajaoston jäsenet! :)

*paidan tilaaminen ja hinta*

Paita tulee selvästi halvemmaksi teettää Jettaset.fi -paitapainossa. Heidän laadustaan on myös positiivisia kokemuksia jo pidemmältä aikaa. Testipaitani toisesta painosta ei valmistunutkaan vielä tänään.

Hinnat Jettaset.fi -painossa ovat seuraavat:

  1. Pelkällä etupainatuksella 8 euroa per paita +24 euroa työkaluista.
  2. Eteen ja taakse 12 euroa + 48 euroa työkaluista

Tämä on laskettu paidan värin "tuhka" JA mustan painatuksen mukaan.mukaan. Väreissä on pieniä eroja hinnassa, ei merkityksellisiä kokonaisuuden kannalta. Katsokaa värit täältä:

http://www.jettaset.fi/t-paita.htm

--> valitkaa ylimmäisen "super premium" paidan alla olevat värit-linkki.
(Itse pidän hyvinä väreinä tuhkaa, meleerattua harmaata ja khakia).

*paidan teema*

Nyt vaikuttaa siltä, että Kuusankoski on konkreettisista ehdotuksista eniten puollettu. Toinen havaintoni on, että ilmeisesti ollaan kallistumassa vain etupainatuksen puolelle. Joku on jopa viestittänyt luopuvansa tilauksesta jos taaksekin tulee painatus.

Johan Stenberg on tehnyt /erittäin/ hyvää jälkeä piirroksen vektoroinnissa. Tällä hetkellä kuvio on tällainen:

http://jari.pic.fi/kuvat/ilmakeha-l/kuusankoski/kuusankoski2.jpg (älkää noteeratko copyrightia - se tulee minulla automaattisesti kuviin).

Käykö kuva? Näin etupuolelle ei tule liiaksi tekstiä. Mielestäni jaoston nimeä ei välttämättä tarvitse erikseen edes mainita. Jos se halutaan vaikka pienellä tekstillä kaareksi kuvion yläpuolelle niin jonkun täytyy vielä editoida tuota vektorikuvaa.

*äänestys*

Nyt on loppuviikko aikaa ottaa kantaa paidan väriin ja siihen, tuleeko mukaan jaoston nimi. Lähettäkää meiliä suoraan minulle jos ette halua äänillänne raittaa tätä postituslistaa.

Maanantaina lasken äänet yhteen ja lyön homman lukkoon.

*Postitus ja käytännön asiat*

Kyselin yhdestä toisesta yhdistyksestä miten he ovat menetelleet. Heille paitamyynti on varainhankintakeino. Me emme niin tee vaan paidat lähetetään toteuneita kustannuksia vastaan. Hintaan lasketaan siis paidan hinta, tuo painon "työkaluhinta" ja postikulut ensinnäkin painosta minulle ja minulta kullekin onnelliselle omistajalle. Posti myy kuulemma "helposti-kuoria", joiden hinta 20kpl paketeissa on 40e, siis 2e per pussi. Sen verran maksaa kun minä postitan paidat itseltäni porukoille. Lopullinen tarkka hinta määräytyy sitten vielä äänestetyn paidan värin mukaan.

Eli kunhan tilattavien paitojen määrä selviää ja postituskulut painosta minulle, voidaan laskea lopullinen tarkka hinta kuluineen kaikkineen. Sen pitäisi kyllä jäädä alta 15 euron. Ensi viikolla kerään sitovat tilaukset ja kunhan paidat ovat minulla ja tililläni näkyy suoritus, postittelen nämä upeat vaatteet eteenpäin.

t. Jari

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)