Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: J-P (jp_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.03.2006



Tervehdys

Nyt on pakko ottaa kantaa jollain tavalla. Joten näin. Sulassa sovussa.

  • klips Veikon postista -- Minusta ei pitäisi olla liian herkkähipiäisiä näiden havaintojen julkaisemisen ja niistä keskustelun kanssa. Joskut ihan liian helposti tulkitsevat varovaisetkin kommentit ja epäilyt murskakritiikiksi.
    • klips--

Toisinaan listapostit menevät vaan tälläisiksi. Ihan normaalia. Kyseessä saattaa olla joukko väärinymmärryksiä, ehkäpä jotain muutakin. Viestiketjut menevät usein päällekkäin, eli kun toinen ei ole ehtinyt vastaamaan, niin alkuperäisen viestin lähettäjä tuskautuu siitä ja laittaa toisen postin. Tiedän tämän, kuten monet muutkin, muilta listoilta.
Tämä sähköpostiviestintähän on puhutun ja kirjoitetun viestinnän välimuoto. Ei tiedä, millä "virneellä" toinen kirjoittaa.

Itse olen sellainen sivustaseuraaja ja mielenkiinnolla seuraankin noita havaintoja/raportteja. Olen oppinut valtavan paljon tämän listapostin välityksellä. Ymmärtämään luonnon moni-ilmeisyyttä enemmän. Koskaan sitä en tule kokonaisuudessaan ymmärtämään, mutta kuitenkin. Jonossa ollaan :-)

Jouko-Pekka Kukko
Jämsä

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)