Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jenni Elina Holopainen (hopsis_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.03.2006



"Tuu vaan kirjoittamaan juttuja sinne, ei siellä tarvitse tietää kaikkea,
kun tekemällähän sitä oppii!"
VS
"Jos tänne kirjoittaa jonkun jutun, niin silloin pitää valmistautua
vastaanottamaan kritiikkiä ja vastaväitteitä: itsepä kirjoitit."

Niin, tuota. Pitää olla joku hullu, kuten minä, tai sitten halologian professori, että tänne uskaltaa kirjoittaa ilman psykopaatin itsetuntoa. Ei kukaan tunteva ihminen halua tulla nolatuksi julkisesti, ei kukaan halua tulla kyseenalaistetuksi, ei kukaan halua, että julkisesti lytätään arvioineen maahan.

Ei kukaan, yksikään, ainoakaan tunteva normaali ihminen. Tämä Ursa todella on tieteellinen yhdistys, mutta tavalliset ihmiset EI_LUO tiedettä, vaan sen tekee tieteen luomiseen koulutetut ihmiset. Kun joku kaltaiseni tavallinen taivasta tuijottava tumpelo tänne kirjoittaa, niin on vähintäänkin hölmöä jyrätä ja nolata se ihminen. Jos hän palaa jyräämisen jälkeen, on hänen tunnekeskuksessaan jokin kovettunut. Onko kohteliaisuus, toisen huomioon ottaminen niin nössöä, ettei sitä voi julkisesti harrastaa? Onko toisen jyrääminen ja kaiken kyseenalaistaminen, kylmä tyhjäksi analysoiminen niin hienoa, että SE kannattaa tehdä julkisesti? Ehkä kuitenkin privatoiminto ole sitä varten, että voi kysyä tarkennuksia ketään nolaamatta. Ei kohteliaisuus pilaa tiedettä. Tiede syntyy ihan jossain muualla kuin postituslistoilla toisia mollaten ja kyseenalaistaen.

Näin tumpelona sekä hulluna sanon, että moinen jyrääminen saa jokaisen tervejärkisen mutta vielä kokemattoman ihmisen pysymään hiljaa tällä listalla. Aivan varmasti. Psykopaatin tunteeton suhtautuminen toisen loukkaavaan julkiseen kritiikkiin ei ole mitenkään tavoiteltava eikä ihailtava tila.

Nykyajan mentaliteettia vastustava,
~J

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)