Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.09.2005


Halolistan puolella on ehdotettu, että halo- jha ilmakehälistat yhdistettäisiin. Kukaan keskustelijoista ei vain muistanut liittää ilmakehälistaa jakeluun.

Taka-ajatuksena on, että halolistalla oli nyt sellaista keskustelua, joka olisi hyvin kuulunut myös tälle puolelle. Yritän kopioida joitain olennaisia viestjä tällekin puolelle.

Itselläni ei ole mitään asiaa vastaan, harrastan ilmakehän valoilmiöitä  spesialisoitumatta erityisesti mihinkään. Jos vain ilmakehälistalla olevat ovat valmiita lukemaan myös suhteellisen paljon haloihin liittyviä  juttuja tai halolistan tilaajat ovat valmiita selailemaan myös yöpilviä, sateenkaari, siitepölykehiä etc. koskevia juttuja, niin mikäs siinä. Ainakaan ei hirveästi tarvitsisi aloittelijankaan miettiä, olenko nyt ihan oikealla listalla. Joskus ajoittain myös on yhteisiä juttuja, kun meneillään oleva sirontakeskustelu, josta tosiaan yritän kopioida viestit ilmakehälistankin puolelle.

Joitain tilastotietoja listoista:

              halo-l       ilmakeha-l
tilaajia        98            84

vain tällä      38            31

listalla

viestejä/kk 33,5 13,4
(2005)

Listojen yhdistämisessä täytyy tehdä joitain ratkaisuja:

  • pitää päättää listan nimi,
    • sen jälkeen vanhoilla listaosoitteilla lähetettävä posti ohjataan uuden listan osoitteeseen (aina joku unohtaa listan muuttuneen)
  • listojen vanhat arkistot "jäädytetään" ja aletaan arkistoida uuteen arkistoon, vaihtoehtoisesti vain toinen listoista 'jäädytetään' ja arkistointia jatketaan toisen listan arkistoon
  • tilaajaluettelot on yhditettävä, jotkut ovat liittyneet eri osoitteilla eri listoille, joten on oltava tarkkana, toki tilaajat voivat osin itsekin poistaa ylimääräisiä tilauksiaan

-VeikkoM-