Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.05.2003



Keväinen tervehdys kaikille,

Tässä on pikkuhiljaa pujoteltu vihjeitä siitä, että halojaosto pitäisi kesätapaamisen. Nyt tapaaminen näyttä jo niin varmalta, että voin asiasta kertoa tarkemmin.

HALO- JA ILMAKEHÄTAPAAMINEN HALIKOSSA 7 - 8.6. 2003. Ursan halojaosto vahvistettuna ilmakehän valoilmiöt -jaostolla järjestää ohjelmaa ja vapaamuotoista keskustelua tarjoavan kesätapaamisen Halikossa, entisen Hajalan rautatieaseman tiloissa, jotka Jarkko Korhonen on ystävällisesti luvannut käyttöömme.

Alustava ohjelmarunko lopuksi, mutta ensin muutamia järjestelyihin liittyviä pyyntöjä.

  1. Tapaamiseen aikovilta halutaan ilmoitus etukäteen toukokuun loppuun mennessä (31.5.), varsinkin heiltä jotka aikovat olla yötä. Yöpymistilaa on aika paljon, mutta aika lailla yhteismajoituksen merkeissä. Telttailumahdollisuus on kuulema myös olemassa. Korhosen Jarkko voi kertoa lisää majoitustilanteesta ja vesihuollosta, joka lienee hiukan eksoottinen tällä erää.
  2. Lauantain ruokailu ja "kahvitukset" on tarkoitus olla jaoston kustantamia, mutta varautukaa kaiken varalta pieneen maksuun. Ruokailun hailuavat voivat ilmoittautumisen yhteydessä kertoa siitä, se on syytä mainita jos on ruokavaliotoiveita tai huomioon otettavia allergioita. Niihin voidaan varautua jossain määrin, mutta ei voida takuuseen että aivan kaikkia voidaan huomioida. Kasvisruokavalioon ilmeisesti pyritään lihanpureskelijoiden lisäksi varautumaan. Ruokailun on alustavasti luvannut järjestää talon isäntäväki, joten älkää esittäkö hurjia toiveita.
  3. Yöpyjien on tuotava omat makuupussit yms. tarpeelliset mukanaan. Paikalta löytyy jonkin verran patjoja ja sänkyjä, mutta aivan kaikille niiden ei luvata riittävän, joten telttapatjat tms. on hyvä ottaa mukaan.
  4. Ohjelma-, ja esitelmätoiveita sekä ehdotuksia saa esittää vaikka tällä listalla. Muutkin ajatukset ovat tervetulleita.
  5. Kuvista. Olisi myös hyvä tietää ajoissa, kuinka moni tuo omia kuvia näytille, jotta voidaan kenties tarvittaessa suunnitella aikataulua uudelleen.

Ilmoittautumiset ja ideat osoitteeseen halot_at_ursa.fi -osoitteeseen.

Tapaamisesta on tarkoitus avata myös tiedotussivu jaoston sivuille www.ursa.fi/halot piakkoin kunhan Sivuaurinko-palstan kirjoittamiselta ehdin. Sieltä on tarkoitus löytyä ajo-ohjeet ja esitelmien tarkemmat aiheet yms. muutokset ja tarkennukset.

Tässä alustava (muutokset todennäköisiä) ohjelma:

Lauantai 7.6. 2003

    9.00 - 11.00 saapuminen paikalle

    11.00 - 11.30 Aloitustilaisuus.
    11.30 - 13.00 esitelmiä
    13.00 - 13.30 tauko (kahvia ja pullaa)
    13.30 - 16.00 esitelmiä
    16.00 -17.00 ruokailu
    17.00 - 20.00 ilmakehäkokous ja "workshoppeja"
    20.00 - 21.30 kaameeta saunomista
    21.30 - 24.00 kuvien katselua

Sunnuntai 8.6. 2003

    8.00 - 9.00 aamiaisaika
    9.00 - 11.00 esitelmiä ja demoja

    11.00 - 11.30 tauko
    11.30 - 12.30 esitelmä
    12.30 - 13.00 loppurupattelua (Cygnus suunnitelmat)
    13.00 Lopetus

Alkamisaika on todennäköisesti yllä mainittu, mutta lopetusaika sunnuntaina saattaa muuttua. Esitelmät ovat päivällä, joten niistä kiinnostuneet lähiseudulla asuvat voivat hyvin käydä paikalla päiväseltään. Saunaan ei mahdu montaa henkeä kerralla, joten sen aikataulu voi muuttua jos halukkaita saunojia löytyy runsaammin.

Jarmo Moilanen
Halojaosto
halot_at_ursa.fi