Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko M{kel{ (pvtmakel_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.07.1997


   Cygnuksella Hämeenlinnassa oli puhetta oman postituslistan    perustamista ilmakehän valoilmiöille. Haloillehan onkin oma    listansa, joka (mielestäni) toimii ihan mainiosti. Jopa    niin hyvin, että sitä on jossain määrin käytetty myös muuhun    ilmakehätiedottamiseen. Minua pyydettiin luomaan tällainen    lista, joten ilmakehän valoilmiöille on siis nyt oma listansa:

             ilmakeha-l_at_ursa.fi

   johon osoitteeseen postia lähettämällä saat viestisi jakeluun    kaikille listalla oleville. Alkuun listalle on kerätty pikaisesti     kaikki jotenkin ilmakehäjaoston toiminnassa olleet (Piikin     Jarin lista UMI 1/97:ssä), joiden sähköpostiosoitteen    tiedän.

   Mikäli tiedät jonkun, joka listasta on kiinnostunut tai vaihtoehtoisesti     haluat pois jakelulistalta, niin ilmoita minulle    (Veikko.Makela_at_ursa.fi) tai Jarille (Jari.Piikki_at_pp.kolumbus.fi),    Automaattinen liittyminen ja eroaminen listalta ei ainakaan    toistaiseksi toimi Ursan serverillä.

   Listan käytöstä. Oli puhetta, että kirjoittamiskynnys tälle    listalle saa olla vieläkin alhaisempi kuin halolistalla. Eli    kaikenlaiset kysymykset alalta, alustavat havaintoraportit,    kiinnostavat huomiot, ehdotukset, ideat, verkkovinkit yms. ovat    sallittua tavaraa.    

   Jari voinee itse vielä lisätä ajatuksia, miten tätä listaa    voisi muutenkin käyttää.

                                                 -VeikkoM-