Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Harri Haukka (harri.haukka_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.01.2007



Hei listalaiset.  

Olin tänään torstaina IL / AVA:n (siis IL:n avaruustutkimuksen) seminaarissa ja pöytäkeskustelussa sivuttiin myös mahdollisuutta hyödyntää harrastajia havainnoissa. Tästä sainkin idean, että voisimme (siis minä voisin) kirjoittaa pienen ”esittelyn” torniverkon toiminnasta. Jotta tutkijat saisivat kipinän ottaa yhteyttä ja kehittää yhteistyötä kanssamme, pitäisi saada kasaan jonkinlainen referenssilista verkon jäsenten tekemistä tutkimuksista yms. Eli jos teillä on lähettää minulle listaa mahdollisista hankkeista missä olette olleet mukava ja myös tieteelliset julkaisut missä olette olleet mukana, niin se olisi erittäin mukavaa. Tämä lista olisi varmasti paras tapa saada huomiota tutkijoiden parissa.  

Ainakin Jyväskylässä ja Joensuussa on tehty sen verran paljon ja pitkään tutkimusta, että listasta tulee edustava. Härkämäen listakin on jo ihan mukava. Myös muut jäsenet ovat tehneet havaintoja jotka kannattaa mainita. Eli nyt sitten tietoja minulle päin tulemaan.  

Tämä mahdollinen IL:n kautta tuleva yhteistyö (siis mahdollinen) on siinä mielessä uusi aluevaltaus, koska IL:n kanavat maailmalle ovat hieman erillaiset kuin mm. Helsingin yliopiston. Tätä kautta voisimme saada joitakin uusia tahoja kiinnostumaan meistä.  

Toivottavasti pidätte ideaa hyvänä ja lähettelette minulle tietoja.  

T:HarriH