Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (marko.riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 17.12.2005



Terveisia Chilesta koko sakille. Halot katosivat taysin kun tultiin etelammas ja pohjoisessakin, vaikka pilvea oli koko ajan, nakyi vain 22 renkaita. Saatin kylla kuvattua yhtena paivana ihan mukavan selkea alempi 23 parheelia 5300 metrin korkeudessa Aucanquilcha tulivuoren hylatylla rikkikaivoksella. Pinottiin jotain 70 kuvaa siita.

Mina tulen 22. paiva Suomeen, muu retkikunta jatkaa viela. Ilmekin oli pari paivaa vakava, kun tuolla vuoristossa Chilen ja Argentiinan rajalla 4500 metrissa lahdettiin ajamaan sellasta "tieta" pitkin jota ei oltu ihan asken ajettu. Onneks 4x4 Nissan Terrano hoiti homman, muuten olis ollu kusiset ajat edessa, kun oltiin ajauduttu kartan ulkopuolellekin ja asutusta ei ollut missaan eika kahteen paivaan ketaan tullut vastaankaan. Olihan tuolla muutakin, nukuttiin yksi yo tulivuoren rinteella jonka rikkipilvet tuulen suunnan muutoksen vuoksi tuli yolla leiriin. Melkonen kananmunan haju oli ilmassa, toivottavasti keuhkot ei syopyneet hajalle.

En ehdi lukea noita halo-l viesteja. Rankkaa settia nayttaa olleen, huh. Mukava selailla nuo sitten Suomessa lapi.

t. Marko