Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: JenniElina Holopainen (hopsis_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.09.2005



Hei,

Tein juuri itsestäni hölmöä kun osoitan kädellä kohti aurinkoa aivastellen minkä kerkeän. Ainakaan sinä aikana kun olin valokuvaamassa, ei kukaan hälyttänyt virkakuntaa paikalle. Olen näemmä niitä jotka alkavat aivastelemaan kirkkaassa valossa, ja näkymä oli luultavasti melkoisen huvittava jos ei tiennyt miksi ihmeessä minun nyt pitää aurinkoon kädellä osoitella kovasti pärskien.

Otin muutamia kuvia, mutta en usko että kukaan näistä saa mitään elämää suurempaa kokemusta. Saa kommentoida minulle suoraan ihan vapaasti sielunsa tuntoja aiheesta. Saako noita kuvia käsitellä? Kun vähän räplää levelssejä, saa mukavaa väriä sieltä pohjalta esiin - siis ihan aitoa halon väriä, mikä ei muuten tulisi näkyville.

Eli show on esitetty 4.9.2005 kello 15:18-15:35 ja Joensuun taajama, aurinko lounaassa. Taivas oli utuisen yläpilven peitossa. URL: http://www.geocities.com/pilviholopainen/Halo.html

Teidän,

Jenni Elina Holopainen