Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Anne Kristiina Jokinen (ajokinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.03.1999


Kevättervehdys!

Uusi halo-opas ansaitsee myös minun mielestäni aimo kasan kehuja, kun uusitun sisällön lisäksi opas on ulkoasultaankin erittäin siisti. Sitä kelpaa nyt levittää laajemmaltikin.

Varsinainen aiheeni on kuitenkin pyyntö / kehotus: Nyt kun UMista (ja tältä listaltakin) on saanut lukea mitä mielikuvituksellimmista huippunäytelmistä viime ajoilta, herää ainakin minulle valtava kiinnostus nähdä kuvia näistä spektaakkeleista "livenä" valkokankaalle heijastettuna (mm. 11.1.1999 Etelänavalla ja 27./28.11.1997 Chilessä). Menneinä vuosina oli tapana kokoontua Ursan toimistolle katsomaan tuoreita halokuvia, tai jaosto on kokoontunut jonnekin muualle, ja tämä perinne olisi mukava elvyttää.

UMin 1/99 mukaan Riikonenkin palaisi Suomeen toukokuun alussa (mahdollisesti uusien kuvien kanssa), joten esim. toukokuun puoliväli voisi olla hyvä ajankohta. Tietysti kuvia voisi katsella myös Cygnuksella, mutta pelkästään halojaostolle suunnatussa tapaamisessa on paljon enemmän tunnelmaa.

Jos tapaaminen päätetään järjestää, ilmoittaudun vapaaehtoiseksi auttamaan käytännön järjestelyissä (esim. pienen purtavan järjestämisessä).

Mitä mieltä olette?

t. Anne