Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Anne Kristiina Jokinen (ajokinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.03.1997


On Mon, 24 Mar 1997, Mika Sillanpää wrote:

> toista varmaan koskaan tule näkemään. Harvinaisia muotoja ei tosin
> irronnut "kuin" 120 SAur + Lowitzit, mutta tavanomaiset muodot olivat
> KIRKKAITA! Mielipuolista sivuaurinkoa katsellessa tuli 31.8./Saskatoon
> mieleen - ei siellä silti ainakaan visuaalisesti multiple scattering

Voisin lainata melkein koko litanian mit{ Mika kirjoitti, samanlaista n{kyi my|s Otaniemess{.

Klo 8.50 astuin ulos, l{hes heti r{j{hti tuo uskomattoman kirkas ja pitk{ (el{m{ni paras) ZYK silmille; eikun kameraa hakemaan (t|ihinh{n voi aina menn{ puoli tuntia my|h{ss{ :-). Otaniemen rannassa ihastelin ja kuvailin ZYKi{ (eik| kukaan muuten n{hnyt Kerni{... nyt jos koskaan olisi ollut mahiksia...) ja h{ik{isevi{ sivuaurinkoja Lowareilla h|ystettyn{. 22 asteen yl{osassa n{kyi jotain; oliko se sitten 22 asteen rengas vai Lowitz, sen voi joku p{{tell{ kuvistani.

Yhdeks{n j{lkeen HR alkoi veny{ etel{n puolella ja 120 SAur ilmaantui hohtavana ja pystypitkulaisena. Klo 9.10 satsi himmeni radikaalisti, pilvilautta lipui mielest{ni pois etel{n suuntaan, aika yll{tt{v{{. Klo 9.15 ei Otskissa en{{ n{kynyt mit{{n.

Soitin yhdeks{n maissa Ursan toimistoon ja sain kuulla ett{ jengi{ oli jo kent{ll{, hyv{ niin. Kai muuten halojaosto j{rjest{{ jonkun kev{ttapaamisen mahd. toukokuussa, jolloin voisi katsella mm. kev{{n kuvasaldoa ja Penttisen my|t{mielisyydell{ niit{ pyramidikuvia?

Voiko p{iv{ en{{ ihanammin alkaa...

t. Anne