Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Mika Sillanpää (masillan_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.03.1997



Voi taivaan vallat!!!

Meinasi, hyvät ihmiset, taju lähteä tänä Luojan aamuna yhdeksän aikoihin eräällä matinkyläläisellä parkkipaikalla. Ilmojen haltija ei ehkä sittenkään ole unohtanut eteläläisiä!

Taivaalle siunaantui jopa tunniksi sellainen laattakideinvaasio ettei toista varmaan koskaan tule näkemään. Harvinaisia muotoja ei tosin irronnut "kuin" 120 SAur + Lowitzit, mutta tavanomaiset muodot olivat KIRKKAITA! Mielipuolista sivuaurinkoa katsellessa tuli 31.8./Saskatoon mieleen - ei siellä silti ainakaan visuaalisesti multiple scattering -muotoja ollut. Hämmästyttävää sinänsä kun muistelee sitä möllikkää reilu 20 astetta auringosta vasemmalle... ei tehnyt silmille hyvää tuijotella sitä kovin pitkään. ZYK hohti puhtaan sinisellä taivaalla niin uskomattoman kauniissa väreissä ettei Luonnossa toista niin jumalaista olentoa ole.

Oli hieno tunne huomata, että tavalliset ohikulkijatkin kohottivat katseensa korkeuksiin tämän näyn (minut?) huomatessaan.

  "Matematiikan lauseet ovat ikuisia satunnaisuuksia"

  • Aristoteles -