Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Pekkola J Marko (JMPEKKOLA_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.02.1997



Heippa vaan kaikille,

  1. A BIG THANKS
Kivoja vastauksia eri puolilta maata! Kiitokset 22ylläs-vastauksista Jarkolle, Eerolle, Artolle, Timolle ja Mikalle, ja Annelle suurkiitos koko aiheen aloittamisesta PS-osiossa.

2. COMMENT: HALOLISTA YLEENSÄ
> Kritiikkiä toki tarvitaan mutta tällä areenalla ei ole suinkaan tarkoitus
> esittää päätelmiä tyyliin "saamamme informaation perusteella saattaa olla
> aiheellista esittää ajatus, että kerätyillä kiteillä ja havaituilla
> ellipseillä saattaa olla jokin yhteys" (paitsi hymiöiden kanssa...) vaan
> esitellä uusia tuloksia siten, että niiden merkitys tulee heti
selväksi.
> Liika kritiikki tässä vaiheessa saattaa tuntua lannistavalta. (Hmm... nyt
> alkaa mennä metakeskustelun puolelle.)

Olen kyllä samaa mieltä Mikan kanssa. Tämä ei onneksi ole sellainen tiedemiesten ja harrastajien välinen hieman "virallisempi" tietokanava, vaan vain meidän ikioman suomalaisen haloverkkomme epämuodollisempi, enempi yhteiseen harrastushuviin ja formaatiltaan täysin vapaisiin halotiedotuksiin- ja varoituksiin tarkoitettu mainio väylä. Arvovaltaisen ryppyotsaisuuden välttäminen on tietysti ylipäätään kiva ja älykäs asia, mutta eritoten se on lähes ainoa tapa rohkaista aloittelijoitakin kertomaan tällä kanavalla hauskan vapaamuotoisesti "...vielä siitä viimeöisestä hienosta X- halosta..".

Jälkimmäinen anti innostaa meitä kaikkia - varsinkin näin kevään edellä; - On kiva itse välittää tuoreita kokemuksia ja on aina kiva saada tuoretta vertailuinfoa kollegoilta ympäri maan. UMi tulee niin peevelin myöhään kaikkiin tapahtumiin nähden. Seuraa ihan eri tason kevätfiilis kun kuulee näin NETin kautta tuoreesta tilannekuvasta koko Suomen yläpilvisellä taivaalla.

Kiitos siis uudestaan kaikille siitä että nyt halo-e-mail-lista on ensimmäisen kerran todella herännyt! Tällainen postituslista on ihan täysi susi niinkauan kuin sillä ei elä omaa jaostojohdosta riippumatontakin elämäänsä, ts. KAIKKI jaostolaiset voivat tuntea olevansa tervetulleita listalla kertomaan viimeaikaisia halokokemuksiaan ja muita aihetta sivuavia juttuja.

4. KERN-UUTINEN (?)
> PS. Lisää kritiikitöntä infoa... Ursaan tippui äsken kuva Muhos-Vaala
> -displaysta. (31.8-94, jos joku ei muista). ZYK käyttäytyy muuten
> mallikkaasti (paitsi että se on k i r k a s), mutta näyttää ainakin omissa
> silmissäni jatkuvan äärimmäisen himmeänä siitä, mihin se normaalisti
> päättyy...

Huh huh. Suuruutinen Mika jos tarkoitat sitä mitä luulen. Miten selvä? Kenen ottama kuva? Näkyisikö esim. T+A:n painoasussa? Itävaltalaisella Karl Kaiserilla on ennestään Kern-kandidaatti olemassa, mutta ko. dian efekti oli liian himmeä ja tulkinnanvarainen mm. Tapen, Könnenin, Riikosen ja Moilasen mielestä. Olisiko tällä kertaa ainesta? Ensimmäistä vakuuttavaa Kern- kuvaa on jahdattu jo yli puoli vuosisataa...

Parhain terveisin, Marko