Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko M{kel{ (pvtmakela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.02.1997



> Arvovaltaisen ryppyotsaisuuden välttäminen on tietysti ylipäätään
> kiva ja älykäs asia
>
> UMi tulee niin peevelin myöhään kaikkiin tapahtumiin nähden.
> Seuraa ihan eri tason kevätfiilis kun kuulee näin NETin kautta
> tuoreesta tilannekuvasta koko Suomen yläpilvisellä taivaalla.

  Jo toki toki on hyvä, että väki uskaltaa kirjoitella. Havaintoja    muutkin kommentit ovat hyvin tervetulleita. On rohkaisevaa,   että väki kirjoittaa. Mutta todettakoon, että vasta nyt listalla    on todelliset edellytykset toimia, kun Ursan on liittynyt   kiinteästi Internetiin... seuraava pykälä onkin omat WWW-sivut.

  Haluan kuitenkin kommentoida tuota kritiikkiä. Minua lähinnä   kiusasi se Mikan ellipsikideilmoituksen ehdoton varmuus. Niin   asia oli 100%:n varma. Tietenkään en voi kommentoida paljoa,   sillä en ole itse nähnyt kuvia tai piirroksia niistä kiteistä.   Vähän tuli mieleen mieleen se joidenkin meistä tuntema lausahdus   "mutta nythän me tiedetään kaikki...", jonka ainakin Hesan porukka    tuntee "Väärä periaatteen" nimellä. Minusta tiukkapipoisuutta   ei ole esittää, että joku asia on vielä epävarma.. no joo, se on   ehkä sitä, että itse en juurikaan asioita esitä idiottivarmoina.

  Tämä postituslista on hieno juttu ja olen itsekin ollut koko   ajan ajamassa sen käyttöä. Älkää kuitenkaan sokaistuko täysin   siitä, sillä meillä on vielä huomattava vähemmistö, jolla tähän   ei ole mahdollisuuksia. Aktiivisimmasta päästä mainittakoon   Martti Penttinen ja Simo Aikioniemi.

                                                    -VeikkoM-