Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Halot (Halot_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 03.07.1996



%From: Veikko Makela
%To: Halo List
%Date: 02 Jul 96 22:34:03
%Subject: Halojaoston tiedotuksia
%From: "Veikko Mäkelä" <pvtmakela_at_hidden_email_Address.net>
%Date: Tue, 2 Jul 1996 16:36:41 EET DST

Hei, jaostolaiset!

Ursa Minor ei vielä ole ehtinyt tähtikansan käsiin, joten tässä jotain pieniä hallinnollisia ja muita asioita halojaoston väelle.

JAOSTONVETÄJÄ

Jaoston vetäjä vaihtuu puolivuotissuunnitelman mukaan ja tällä kertaa allekirjoittanut ottaa homma seuraaviksi kuudeksi kuukaudeksi. Halojaosto ei ole minullekaan ihan uusi tuttavuus, sillä hoitelin haloasioita silloin kauan ennen kuin halojaosto oli edes oma jaostonsa.

Mitään radikaalia ei jaostossa tapahtune. Havaintoja käsitellään, UMIin kirjoitellaan, kirjeisiin vastaillaan jne. Erityistä huomiota aion kiinnittää havaitsijoiden opastukseen tällä kaudella. Toivon mukaan jaoston konkariosasto auttaa minua tässä hommassa.

Havaintopostin voi osoittaa osoitteella:

          Halojaosto/Veikko Mäkelä
          Ursa
          Raatimiehenkatu 3 A 2
          00140 HELSINKI

CYGNUS

Cygnus-tapahtuma lähestyy. Koska halo- eivätkä muutkaan valoilmiö- harrastajat ole juurikaan tavanneet toisin kuin parina aiempana kesänä, niin olisi mukava jos havaitsijajoukko saapuisi sankoin joukoin Cygnukselle. Muistutuksena, että ennakkoilmoittautumisaika päättyy 7.7., mutta toki paikalle voi tulla ilmoittautumattakin.

Kesätapaamisessa on tarkoitus pitää joka tapuksessa jaoston kokous, jossa keskustellaan ajankohtaisista asioita. Pääpaino on kuitenkin vastaaminen haloja ja havaitsemista koskeviin kysymyksiin. Jonkunlaisesta uusien asioiden (mm. Lowitzit ja pyramidihalot) erikoissessiosta on myös puhuttu, kuten myös aloittelijoiden opettamisesta, mutta nämä siis varsinaisen kokouksen ulkopuolella.

Voisitte pohtia kysymyksiä, jotka ovat arkarruttaneet teitä halojen suhteen. Lisäksi kaikki ehdotukset, mitä Cygnuksella voitaisiin haloihin liittyen tehdä, ovat tervetulleita.

SÄHKÖINEN TIEDOTUS

Aion edellisistä vetäjistä poiketen käyttää enemmän sähköpostia pikatiedottamiseen. Ursa Minor toki kertoo joka toinen kuukausi jonkunlaisen yhteenvedon halopostilistan viesteistä. Jos teillä on jotain, jonka haluatte koko postilistan tietoon, niin osoittamalla mailia osoitteelle:

halo.list_at_ursa.fi

Viesti leviää koko porukalle. Myös sähköpostiosoitteiden muutokset ja sen sellaiset kannattaa saattaa vetäjän tietoon, jotta lista pysyy ajantasalla.

                                          terveisin,
                                          Veikko Mäkelä