Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (marko.riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.06.2005



Ei tullut kevättä halohavaitsijalle ei. Sitä ajatteli kun viime kevät oli huono ettei toista samanlaista voisi tulla peräkkäin. Monilla paikkakunnilla odoteltiin posket lommoilla edes pientä harvinaisuuden murua pöytään, mutta horisontista nousevat yläpilvialueet olivat pelkkää hukkakauraa. Laaja-alaiset, peräkkäisinä päivinä eri paikkakunnilla harvinaisuuksia tarjoavat näytelmät puuttuivat täysin.

Toki, olihan tämä vähän parempi kuin viime kevät jolloin ei tainnut näkyä todella yhtään mitään. Samaan sarjaan tämä kuitenkin selkeästi kuului. Halohavaitsijat joutuivat jälleen kokemaan halokevään irvikuvan.

Kuinka tästä eteenpäin? Kaksi huonoa kevättä peräkkäin. Ehkä on vain paras varautua siihen että sama meno jatkuu. Ehkäpä ilmasto muuttunut sellaiseksi, että huonoja halokeväitä on tulossa lisää peräkkäin. NAOindeksi  on haloille epäsuotuisa tai jotain. Noh, ensi keväänä sen näkee - jos jaksaa katsella enää taivaalle.

Marko