Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.03.2005



> Mitä mieltä porukat ovat? Poistetaanko halo-l -listan
> "raportointikynnys" ja kaikki viestit olisi jatkossa
> tervetulleita vaikka asteen pilarin pätkästä? Ja please,
> kommentoikaa nyt edes jotenkin, sillä usein kommentteja
> kysyessäni niitä ei yksinkertaisesti tule edes minulle suoraan...

Minun nähdäkseni myrskybongarilistan tapa voisi olla hyvä. Hiljaisempana aikana ei rajoituksia. Jos viestimäärä alkaa vilkkaana aikana kasvaa kohtuuttomaksi, niin silloin voidaan väliaikaisesti sopia listalaisesten omaan itsekritiikkiin perustuvista rajoituksista. Minusta mm. halohuhtikuiden raportointiohjeistukset ovat olleet OK.

Näin kevään kolkuttaessa on toki kiva, että väki jakaa keskenään  innostuksen keväisten halojen ilmestymistä taivaalla. Minustakin oli mukava nähdä taas perustavaraakin taivaalla, kun helmikuu jäi pyöreään nollaan havaintojen osalta.

Kyllä varmaan, milloin vaan joku mielestään näkee kauniita, hienoja tai muuten vaan kertomisen arvoisia haloja, niin kertokoon listalla.

  • * *

Jos verkkoilijoista löytyy innostusta foorumeihin, niin kokeilkaa tuota Astronetti-vaihtoehtoa. Sen voin sanoa, että koska Astronetti on jo saavuttanut sen verran suuren suosion, niin Ursa ei aio perustetta omalle palvelimelle foorumia.

-VeikkoM-