Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Ismo Luukkonen (Ismo.Luukkonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.03.2005


Anteeksi Jarmo, piti suoraan lähettää koko porukalle:

hei

En pahastu, vaan piristyn, kun listalla on liikennettä. Itse en kyllä aio iloksenne jokaista pilarinpätkää listalle laittaa (tämä aamuna ihan tyylikäs pilari kirkkaalla tyvellä ja diffuusilla yläosalla, mittaa peräti 10 astetta), niitä voivat halukkaat käydä hakemassa nettisivujeni taulukoista. Mutta kyllä pitkän kuivan kauden jälkeen piristää kuulla, että edes jossain on jotain näkynyt.

Sitäpaitsi väririkkaat sivuauringot ja tyylipuhdas kakskakkonen ovat aina maininnan arvoisia.

Ismo

Moi Mika ja muut,

Tällä listalla saa puhua haloista laajemmin aivan vapaasti, mutta kukaan ei koskaan tunnu kaipaavan sellaista keskustelua kun ei täällä haloaiheisia kysymyksiä pahemmin näy. En osaa sanoa mistä se johtuu, sillä tämä lista on nimenomaan sellaisia kysymyksiä varten olemassa.

Mitä tulee yleisimpien halojen "raportointiin" tälle listalle, sitä on haluttu rajoittaa, koska niitä kuitenkin näkyy hyvin usein (aktiivinen havaitsija näkee 22 asteen renkaan keskimäärin joka kolmas päivä tai jopa useammin).

Olen kyllä samaa mieltä Mikan kanssa siitä, että listalle raportoinnin rajoituksia voitaisiin vapauttaa, koska lista on tosiaan ollut aivan turhan hiljainen viime aikoina. Voitaisiin ainakin katsoa jonkin aikaa miten käy. Jos viestimäärä menee mahdottomaksi niin ainahan me voidaan palata rajoituksiin. Henkilökohtaisesti en kyllä usko viestimäärän aivan mahdottomaksi muodostuvan.

Jos astronettiin tulee halo-forum, linkki voidaan laittaa halojaoston linkkisivulle, mutta tämä halo-l on nimenomaan halojaoston oma viestintäkanava, joten kovin "näkyvää" asemaan en vaihtoehtoiselle kanavalle antaisi jaoston kotisivuilla.

Mitä mieltä porukat ovat? Poistetaanko halo-l -listan "raportointikynnys" ja kaikki viestit olisi jatkossa tervetulleita vaikka asteen pilarin pätkästä? Ja please, kommentoikaa nyt edes jotenkin, sillä usein kommentteja kysyessäni niitä ei yksinkertaisesti tule edes minulle suoraan...

Jarmo