Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.12.2004



Moi,

Väänsin vielä tuon atlaksen käyttöliittymän yksinkertaisemmaksi.

Nyt simulaation yllä on auringon korkeus -painikkeet tai jotkin muut simusarjasta riippuen.

Simulaation alla on Halojen nimet: -kohdassa samat painikkeet, mutta osa painikkeista on tyhjiä. Tyhjät painikkeet toimivat aivan samoin kuin simun yllä olevat painikkeet. Ne joissa on tekstiä, avaa kyseisestä simulaatiosta version, johon on merkitty halomuodot. Näin pääsin eroon erillisistä nimisivuista, jotka koin hiukan huonosti toimivaksi ratkaisuksi. Nyt ei tarvitse hyppiä simusivulta minnekään nimien perään.

Ainoa hitaamman yhteyden omistajalle huonompi piirre on se, että kun viet hiiren painikkeen päälle, ei oikeastaan vähään aikaan tapahdu mitään. Selaimen tilarivillä voi kuitenkin nähdä, että dataa siirretään. Täytyy miettiä, saisiko tuohon jonkin merkin näkymään kuvan latauksesta. Simut eivät ole kookkaita tiedostoja (alle 50 kt taitaa olla kaikki), joten nopeilla yhteyksillä kuvat tulee aika jouheasti näkyviin, mutta esim. omalla yhteydelläni saa hetken odottaa.

Kunhan saisi vielä pyramidisimut vielä mukaan...

Jarmo