Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.11.2004



Moi kaikille,

Koskapa Halojaoston vetäjän olen tavallaan ollut "osasyyllinen" tiedokulun heikkouteen, olen nyt kirjautunut Tähtihälyyn. En siis ole ollut mukana siinä aikaisemmin, joten en ole voinut hälyttää sen kautta ketään aiemmin, vaikka tiedon näytelmistä saankin silloin tällöin tuoreelta.

Tähtihäly ei ole minun osaltani vielä toiminnassa, mutta ilmoittelen sitten kun se toimii. Siihen mennee kenties viikko pari.

Eli jatkossa kun näette jotain tavaomaisesta parempaa, niin heti viestiä tai soitto kännykkääni: 040 775 6268. Numero löytyy toki jaoston nettisivuiltakin.

Toivon, että häly tulee teksti-viestillä, mutta kännykättömät voivat myös ihan soittaakin. Mitä haluan tietää on se, että missä, milloin (=nyt) ja mitä näkyy ja kuka ilmoittaa (minulla ei ole kaikkien puhelinnumeroja valmiiksi, joten en ala arvailemaan viestittelijän nimiä).

Pidätän itselläni oikeuden ratkaista sen, välitänkö hälyä eteenpäin. Ja huomatkaa, että en sitten automaattisesti vastaa näihin suoraan itselleni tulleisiin hälyviesteihin, sillä ne viestit maksan omasta lompsastani. Toki vastaan jos katson aiheelliseksi.

Kun sanon tavanomaisesta parempaa, tarkoitan myös sitä. Tähtihälyssä pyörii nyt hälyjä jopa 22° renkaasta... Niitähän näkyy 130-150 kertaa vuodessa. Joten sellaisia hälyjä en rupea välittämään eteenpäin eikä niitä kannata minulle edes laittaa.

Kaikista harvinaisuuksista saa lähettää hälyn. Ei harvinaisista muodoista hälyä voisi laittaa eteenpäin pitemmästä pätkästä horisonttirengasta, komeasta zeniitinympäristön kaaresta ja komeasta 46° ylläsivuavasta kaaresta. Kenties joku järkyttävän kirkas tavallinen näytelmä (22r+sa+22sk) myös ehkä. Nämähän voivat ennakoida tilanteen paranemista tai sitä, että jossain lähistöllä voi näkyä parempaakin.

Kommentteja?

Jarmo

> En halua syyllistää ketään, haluan esittää vain hartaita toi-
> veita, että hälytyskulttuuri kehittyisi halojaostossakin
> enemmän. Siellä Tamnpereen seurdulla voi kiinnostus lisään-
> tyä, ja kannattaisi ehkä lyöttäytyä yhteen haloista kiinnos-
> neiden kanssa ja antaa sanan kiertää, kun jotain kiinnosta-
> vaa näkyy.. Täällä pääkaupunkiseudullakin yritämme samaa..
>
> -VeikkoM-
>
>

..............................................................
 MTV3 Laajakaista - Hauskemman elämän puolesta.  http://www.mtv3.fi/liittyma/hankinta/laajakaista/