Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.03.2004



Näin Tampereen halonäytelmän jälkimainingeissa toisin haloporukalle tällaisen asian miettittäväksi.

Kevään halokausi on taas lähestymässä. Ja isommista näytelmistä olisi hyvä saada varoitukset kulkemaan. Meillähän on ollut käytössä  jo kohta vuoden päivät Tähtihäly. Siinä on myös haloluokka.

Halohälyttäjiä on ollut aika vähän ja sen vuoksi hälyn käyttökelpoisuus  ei ole ollut ihan niin hyvä kuin voisi. Ainakin pääkaupunkiseudulla  ja kenteis Tampereen ja Hämeenlinnan seutuvilla siitä voisi olla iloa jo nyt. Riikonen on ainakin muistanut ilmoitella minulle Hesan seudun paremmista näytelmistä ja olen jatkanut niitä hälyyn.

Ursan kustannuksella noin 15 vakiohälyyttäjää saisi tilauksen ilmaiseksi  ja joitain tekstiviestejäkin. Tuosta joukosta on nyt kasassa vasta kolmannes ja muutamia halohälyyttäjiä mahtuisi mukaan. Iloa olisi, jos joukosta löytyisi henkilöitä, jotka voisivat tarvittaessa panna eteenpäin myös muita hälyjä. Ilmaiseen tilaukseen sisältyy sitten kyllä pieni moraalinen velvoite tehdä hälyjä. Ottakaapa yhteyttä.

Tietenkin, kellä varaa on, voivat tehdä itselleen tilauksenkin hälystä (puoli vuotta maksaa 14 e + tekstiviestit 50 erissä 16 snt/kpl).

Ainakin aktiivisimmat voisivat ilmoitella allekirjoittaneelle (tai jollekin  muulle tähtihälyn vakiohälyyttäjälle, jos jotain parempaa näkyy). Välitämme hälyt eteenpäin.

Lisätietoa Tähtihälystä:
http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/tahtihaly/ http://www.skyfiles.com tai http://www.santamargarita.fi/mobilerator/

-VeikkoM-