Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Mika Sillanpää (masillan_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.03.2004



> Tyyliin horisonttirenkaan sinijuova? Katselin kyllä rengasta ympäriiinsä,
> mutta sinijuovaa en pannut merkille. Tilanne kyllä eli aika dynaamisesti

Joo, sitä ajoin tietysti takaa :-). Mielenkiintoista sekin, jos sinijuovaa ei ollut. Pikkasen kuvan laidassahan sen paikka oli, mutta kyllä sinisen olisi pitänyt näkyä kun hr on noin jumalaton. Mikäli muistan oikein, suunnilleen kaikki havainnot siitä ovat kyllä olleetkin selvästi laattapainotteisia näytelmiä. Teorian mukaan sen kyllä pitäisi syntyä yhtä lailla laatoilla ja pylväillä. Mystinen pikku juttu tämäkin. Mahtaisikohan sinijuova jotenkin olla herkkä kiteen epäideaalisuuksille. Nuo halot eivät olleet mitenkään aivan veittelläpiirretyn näköisiä, mitä ne joskus yläpilvessä tuppaavat olemaan. Jotenkin muutenkin sellainen fiilis että sinijuovaa ei jääsumunäytelmissä aivan niin usein tapaa - siis KUVIA kun katselee.. :-)

Oli pari vuotta sitten kovaa vääntöä että onko sinijuovassa punaista väriä vai ei. Ehdottoman vakuuttavaa evidenssiä ei löytynyt. Punaista sinne ei saa selitettyä sitten mitenkään ainakaan ihan perusjuttuja käyttäen.

Mika Sillanpää