Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 16.05.2002



> Veikko, jos sinulta löytyy jokin lähes vastaavasta tilanteesta otettu
> diakuva kuin Raunon kuvista, niin skannaisitko sen vertailun vuoksi
> nähtäville (esim. Auringon puolta ja/tai Trickerit)?

Sain omia 11.5. kuviani verkkoon. Osoite on:

http://www.ursa.fi/~pvtmakel/halo/110502/

En ole oikein tyytyväinen skannauksen onnistumiseen ja kuvankäsittelyssäkin  olisi oppimista. Alkuperäisen 9 megan tiffit on minulla tallessa ja halukkaat voivat saada myös alkuperäiset dialiuskat tutkiskeltavaksi.

Epäilemäni 35r näkyy pyramidivaiheessa otetussa kuvassa jopa melko selvästi. Mielenkiintoista tuossa vaiheessa oli tavallisen 22 sivuavatavaran  ja pyramidihalojen näkyminen päällekkäin. 22ysk+23p -yhdistelmästä on erotettavissa molemmat vaikka aluksi ne olivat pahastikin päällekkäin.

Sitten klo 17.40-18.15 vaiheeseen.. Auringon puolen kuvat onnistuivat kyllä vastapuolta paremmin. Minusta Lowitz-efekti on nähtävissä, mutta sanoisin kuitenkin että Parry on Parry, mutta siinä voi olla Lowitzia päällekkäin, koska Parry oli vähän epämääräinen. Parryksi tulkitsisin kaaren kuitenkin, sillä sen ja 22ysk päissä on selvät "suunpielet". Parry voi olla heikompi komponentti tuossa.

Minusta klo 18.10-15 kuvassa Parry on jo selvempi ja minusta tuossa saattaisi olla Tape-kanditaatti.

-VeikkoM-