Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Pekkola (jmpekkol_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.02.2002


Hei vaan jengi!

Hesarissa oli tänä aamuna "Pekkola-halojen-sankari" tyyppinen henkilöjuttu saamani erään palkinnon yhteydessä.

Nähtyäni tekstin ehdotin tietysti ko. juttuun erinäisiä korjauksia (aivan liikaa), joita toimitus ei normaaliin tyyliin ymmärrettävästi ottanut kovin monta vastaan. Itse haastattelussakin tähdensin etten ollut yksin Etelämantereella ja että Riikonen ja Moilanen ovat löytäneet ne uudet halot - en minä. Onneksi edes se saatiin korjattua; nyt uusien halojen löytäjä on "Ryhmä" ja "maallikot" ja "havaintoverkko"; heh.

Ehdotin vielä korjausvaiheessa tekstiin nimenomaisesti Riikosen ja Moilasen nimiä muttei mahtunut. Positiivista on kuitenkin muun muassa se että Paukku sai erinomaisen ammattimaisesti iitäysin sekavista löpinöistäni näinkin ymmärrettävän ja vielä kevyen jutun aikaan. Aika hirveä on kyllä se yksi sinne jäänyt lause jossa "sitten Pekkola tiesikin haloista kaiken" tms. Tämä on juuri se juttu josta Riikosen kanssa meillä oli hirveä debatti joskus muinoin: ja minä edustin juuri sitä kantaa ettei me mitenkään voida koskaan tietää "kaikkea"!

Terveisin halojen keisari ja Preussin ylisuojelija, Marko



Marko Pekkola
Tahdet ja avaruus -journal
Ursa astronomical association
Address: Raatimiehenkatu 3 A 2
FIN-00140 Helsinki
Finland
Tel.: (09) 68404050
Cellular phone: (050) 3687468