Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.06.1999



Tervehdys kaikille,

Ensinnäkin toivoisin mahdolliset halohavainnot huhti- ja toukokuulta kolahtavan postiluukustani alkavalla viikolla.

Toiseksi tämä lista on nyt syytä taas palauttaa normaalitilaan eli aivan kaikkia kakskakkoshavaintoja ei tarvinne huudella listan välityksellä. Näin maalis- toukokuun välisenä aikana tällainen pikaraportointi on osoittanut toimivan. Toki kaikki vähäkään keskitasoa paremmaksi äityvät näytelmät ovat tervetulleita kaikkien tietoon tuoreeltaan. Mutta kesähän nyt on tulossa ja toivottavasti havaitsijat osaavat vieraannuttaa itseään sähköpostin äärestä edes hetkeksi...

Kuten Teemu Öhman tuossa jokin aika sitten jo paljasti, allekirjoittanut on sitten työntänyt päänsä leijonan kitaan ja ottanut vastuun halojaoston vetäjänä. En rupea mitään ohjelmajulistusta tekemään koska ei sille hirveästi ole syytä mutta jotain haluaisin tuoda tässä esille heti alkuun.

Viime aikoina on havaintojen sähköistämisestä puhuttu paljon. Toki A-lomakkeiden täyttäminen sopisi mainiosti verkkoon mutta toivoisin todellakin että ainakin B-muotoja ja parempia A-näytelmiä yhä jaksettaisiin tehdä paperiseen formaattiin ja nimenomaan piirroksen kera jos kuvia ei ole näytettäväksi. Ja jos kuvia on niin mielelläni ne näkisin. Varsinkin tapauksista joista ainoa tieto joka vetäjälle saapuu on listaus sähköpostissa kaikenlaisista kivoista B-lomakehaloista saa minut näkemään jonkinsävyistä punaista. Tuollainen havainto on lähes arvoton, ei se tietenkään täysin arvoton ole mutta pelkästä sanallisesta havainnosta ei pysty tekemään juuri mitään tarkempaa tulkintaa. Eli toivoisin jonkinasteista skarppausta asiassa ja muistakaa että kesälläkin näkyy haloja.

Vetäjänä ainakin aion ilmaantua C99lle Taivassalon hienoihin maisemiin ja toivon että useammat haloista kiinnostuneet saapuvat myös. Ohjelmaa ei tietenkään, Veikon ehdotusta lukuunottamatta, ole vielä kertoa mutta eiköhän se tarkennu ja varmaan asiasta myös kirjallisesti tiedotetaan jahka siitä jotain tiedetään.

Jarmo Moilanen



Jarmo Moilanen
Vattukuja 14 as 14
90460 OULUNSALO
puh. 08-5209810
e-mail: jarmom_at_netppl.fi
home page: www.netppl.fi/~jarmom/index.htm