Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Juha Ojanperä (juha.ojanpera_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.08.2009Moi,

Olen tässä itsekseni miettinyt jonkinlaista havaintoprojektia jaostolle ensi havaintokaudelle, eli kaudelle 2009-2010. Ajattelin, että jaostomme voisi keskittyä deklinaation 60 pohjoispuolella oleviin kohteisiin. Pääasiassa siellä on lähinnä himmeitä galakseja, mutta löytyypä noilta pohjoisilta deklinaatioilta myös jokunen kirkkaampikin kohde. Eli siis pääasiassa havaittavaa isommille putkille..

Tulen kertomaan aiheesta lisää jaostotapaamisessa. Laitan projektia varten myös oman sivun jaoston sivujen yhteyteen jahka kerkiän.

Ehdottakaa myös muita havaintoprojekteja ensi kaudelle! Kommentteja, ideoita yms. palautetta saa lähettää jaoston listalle tai suoraan vetäjille!

Terveisin,

Juha Ojanperä

--

Juha Ojanperähttp://juhansivut.pp.fi/Deepsky
http://taivaanpallo.blogspot.com

--

Saunalahdelta mullistava uutuus Nokia N97 ja kaiken kattava TotaaliMAX nyt ennakkomyynnissä uskomattoman edullisesti! Paketissa puhelut ja viestit (3000 min/kpl/kk), huippunopea mobiililaajakaista sekä Nokia N97 yhdellä kk-maksulla vain 59,95 e/kk (24 kk sopimus). Katso http://saunalahti.fi/totaalimax