Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 19.09.2006> - Veikko pystynee varmaan järjestämään jonkinlaisen ajo-ohjeen
> paikanpäälle. Kartta voisi olla ihan kätevä, en itsekään tuolta
> nopeasti selaillen mitään löytänyt.

Oheinen kartta http://www.ursa.fi/ursa/artjarvi/kuvat/tiet.gif kertonee riittävällä tarkkuudella kulkureitit. Ainoa merkittävä  reitti, joka puuttuu on Riihimäen suunnalta tullessa. Kärkölästä pääsee Orimattilaan.

Osoitteesta:
URL:http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?cx=3457237 &cy=6736277&scale=16000&tool=siirra&lang=FI voi olla myös iloa.

Reittihakuja käyttävät voivat syöttää määränpääksi Artjärvi, Kimonkyläntie 935 (oikea osoitteemme on 951, mutta karttahaut osuvat näin paremmin oikeaan tienhaaraan)

Tähtikallio sijaitsee noin 6 km 6-tieltä Artjärvelle päin (risteys Kimonkylän kohdalla) ja noin 10 km Artjärven kirkonkylästä itään.

Idästä tullessa ollaan hollilla, kun edessä näkyy korkea mäki, jonka päällä kännykkämasto ja tullaan kunnanrajan (Lapinjärvi-  ja maakuntarajan (Itä-Uusimaa - Päijät-Häme) yli. Ajoa tästä noin 200 m ja kääntyminen oikealle.

Lännestä tunnistaa myös mäestä ja kännykkämastosta. Radioamatöörien  antenneja voi näkyä tielle myös. Vähän ennen risteystä vasemmalla louhittu kalliojyrkänne. Kääntyminen täältä suunnasta  tullen luonnollisesti vasemmalle.

Risteyksessä viittaa "Viestikallio" (naapureidemme tontin nimi). Varokaa hiukan mäen alussa, tie on röykkyinen.

Autoja kannattaa parkkeerata enemmän ohjausrakennuksen ympärille (kääntyminen vasemmalle kun edessä alkaa päärakennus häämöttää). Päärakennuksen eteen mahtuu vain muutamia autoja. Mutta ohjaillaan autot sopivasti sitten paikan päällä.

-VeikkoM-