Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [št] ursa.fi

viestiarkisto

Tšmš deepsky-l [št] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, ettš voit vastata viesteihin tšltš sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jorma Koski (jorma.t.koski_at_hidden_email_address.net)
Pšivšyksen mukaan: 24.09.2005hei,

nopeasti laskien linssiputki vie alle 5 prosenttia uuden hankkeen budjetista, joten siitä on turha vääntää peistä; pääinstrumentti on nyt tärkein keskusteluaihe. En osallistunut viime kokoukseen kun yritin samaan aikaan saada CCD:tä toimimaan Meaden kanssa tornikurssia varten, mutta tuli sähköongelmia. Olen varmaan syyllinen linssiputkihuhuhin koska en saanut pöytäkirjaa [Ursan listoille ei voi lähettää liitteitä] ja luulin siitä kaavaillun pääinstrumenttia, nyt on pöytäkirja nähtävänä Kronodokissa.

Kärjistäminen ja teoreettisten käyttäjäryhmien vastakkainasettelu on helppoa ja tuottaa sinänsä tarpeellista adrenaliiniä ja säpinää, mutta tänään sovitaan - tätä Ursan hallituskin vaati - hankkeen sisällöstä, JP joutuu tekemään ties monennenko version hankesuunnitelmasta EU:n rahoitushakemukseen ja sitten pulinat pois. Jos rahoituspäätös on myönteinen homma tehdään 1,5 vuodessa. Kunta, Ursa ja EU eivät "tee" mitään, mutta ovat projektin tukena, varsinkin taloudellisesti osaltaan; toteutuksen tekevät talkoolaiset eli jos jotain oikein paljon tahtoo niin tulkaa mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan. Voisi olettaa kaikkien hyviä ehdotuksia antaneiden ilmestyvän mäelle usein toteuttamaan yhteistä haavettamme. Kuten ennen Boston-mainoksessa sanottiin: "Miehet jotka näkevät ja tekevät vetävät ne väkevät" eli päättävät.

Olen antanut kertoa itselleni että tänään saamme kuulla mykistäviä ellei peräti sokaisevia faktoja pääinstrumenttikaavailuista, niistä tarkemmin klo 17 alkaen.

Jorma