Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.09.2000


  Hei

  DS-tapaamiseen on enää vajaat kaksi viikkoa. Ilmoittautumisia onkin tullut mukavasti tänä vuonna mutta vieläkin kaivattaisiin lisää, erityisesti muutama ns. pitkän linjan harrastaja näyttää ainakin toistaiseksi loistavan poissaolollaan. Timo Karhula tosin on ko. ajankohtana Australiassa jälleen eteläisen taivaan alla, mutta lupasi olevansa taas mukana ensi vuoden tapaamisessa. Ajankohta tapaamiselle on siis 22-24.9.2000 ja paikkana Manskiven toimintakeskus Hollolassa. Tapaamiseen voi ilmoittautua osoitteessa http://www.sirius.sgic.fi/dsmeet2000. Tapaamisessa voi tutustua taas uusimpiin alan lehtiin ja julkaisuihin, joten tutkittavaa pitäisi riittää, puhumattakaan suurista kaukoputkista joista ei ole puutetta.

  Winter Star Party "first major star party of new millennium" järjestetään 19-25.2.2001 Miami Keysillä, Camp Wesumkeessa. Muistutan vielä, että jaosto on varannut budjettiin rahaa jonkun jaostolaisen lähettämiseksi tämänkaltaiseen ulkomaiseen tilaisuuteen. Tarkoitus olisi maksaa halukkaan osallistumiskustannukset hyvää raporttia ja Suomen promotointia vastaan. Winter Star Party on loistava tilaisuus sikäli, että lentoliput sinne ovat halpoja, havainto-olosuhteet loistavat (eteläistä taivasta näkyy aina Kentauriin asti), siellä on lämmin talvellakin joten se käy myös lomamatkasta ja paikka on hieno. Kiinnostuneet voivat kysellä minulta ilmoittautumislomakkeita, tosin olen itsekin vielä hieman kahden vaiheilla menisinkö paikalle vai en :)

  Eipä tällä kertaa sen kummempia. Huomatkaahan tarjota kyytejä DS-tapaamiseen niitä tarvitseville ja muistakaa Syvän taivaan opastajat -projekti. Selkeitä kelejä ja havaintoja Tuomakselle! Riku Henriksson Email: riku_at_sgic.fi All that glitter is not gold  Pohjolankatu 28 c 37 GSM +358 50 3042977 All that wanders is not lost  33500 Tampere Puh +358 3 255 6819 http://www.sirius.sgic.fi/~riku