Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 21.09.2000


  Hei

  DS-tapaaminen on siis viimeinkin huomenna ja eipä voisi keliolosuhteet näyttää yhtään paremmilta. Aurinko porottelee pilvettömältä taivaalta eikä säätiedotus lupaa tilanteeseen mitään muutosta lähipäivinä, joten mahdollisuudet kaikkien aikojen havaintojuhlaan ovat selvästi ilmassa.

  Suuren osallistujamäärän vuoksi olisi hyvä jos liikuteltavan patjan omistavat ihmiset ottaisivat - varmuuden vuoksi - sen mukaan mikäli sängyt loppuvat kesken. Näyttää siltä että aika moni tulee vasta lauantaina, joten la-su -yönä lienee suurempi puute nukkumapaikoista.

  Esitelmä tänä vuonna tulee olemaan minun pitämäni ja aihe on "Havaitseminen ulkomailla", ajankohtainen aihe kun monet jaostolaisetkin ovat viime aikoina tehneet ulkomaanmatkoja putkien tai kiikareiden kera. Esitelmä on lauantaina.

  Tuon tapaamiseen myytäväksi EDL-lehtiä ja DS-kortteja jaettavaksi. Paikalle on viimeisten tietojen mukaan tulossa Obsession (63 senttinen kaukoputki), Jorma Kosken 49 senttinen sekä lukuisa määrä pienempiä putkia.

  Mikäli teillä on havaintoja tai muuta palautetta jaoston toimihenkilöille ottakaa ihmeessä mukaan sillä olemme molemmat paikalla Tuomaksen kanssa. Nähdään sitten huomenna tai ylihuomenna Manskivessä!

  ps. Vieläkään ei ole myöhäistä päättää osallistua... Levittäkää tietoa asiasta ja auttakaa kyytiä tarvitsevia.---

 Riku Henriksson Puh. (03) 255 6819 The most common elements  Pohjolankatu 28 c 37 http://www.sci.fi/~riku in universe - hydrogen  33500 Tampere Riku @ irc @ tampere and stupidity

---