Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.04.2003


  Hei

  Tässä vähän ohjeita miten toimia, mikäli Deep Sky Archivesta on kadonnut havaintojasi (sinne on nyt lisätty piirrokset kantaan, ainoastaan tekstit on enää häviksissä).

  1. Loggaa sisään systeemiin omalla tunnuksellasi
  2. Mene search-välilehdelle
  3. Valitse misc-alasvetovalikosta "by me" ja paina search
  4. Paina ilman tietoja olevien havaintojen rivillä (niistä puuttuu havaitsija ja putki ja suurennus ja rajamagnitudi hakutuloksessa) aivan oikeasta laidasta löytyvä Update.
  5. Kirjoita avautuvaan ikkunaan uudelleen havainnon tiedot ja paina Save.

  Nyt havainto on taas täydellinen. Mikäli havainnoissasi ei jostain syystä ole Update-linkkiä Search-lehdellä ilmoittele niin debugataan vika esiin. Toivottavasti kaikki kerkeävät korjata tekstit kuntoon mahdollisimman pian.

  ps. Aivan oikein, kuvaa ei siis todellakaan tarvi enää uploadata vaan se on jo palvelimella.

  pps. Teen parhaillaan paljon entistä kehittyneempää varmistustallennusscriptiä. Tällä kertaa hajautan tiedot useampaan paikkaan ja otan varmistustallennuksen joka yö. Teen todellakin kaikkeni, että tällaista onnettomuutta pääse enää tapahtumaan.In an empty head, there's lots of room for thoughts Riku Henriksson | riku_at_ermiksson.net | +358 50 3042977 | http://riku.ermiksson.net