Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Jaakko Saloranta (j_saloranta_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.10.2002Löytyykö keltään havaintoja kohteesta Sh2-224? Niille jotka eivät tiedä kohteesta mitään, valoitan sen verran että kohde löytyy Ajomiehestä ja on supernovajännös :)

Jaakko Saloranta

Ps. Mitä mieltä tällä listalla ollaan havaintoraporttien "julkaisemisesta" tällä listalla? Henkilökohtaisesti olen ainakin itse hyvin kiinnostunut lueskelemaan mitä muut katselevat/näkevät, eli postia voi ainakin laittaa tännepäin tulemaan jos siltä van tuntuu.

Pps. Sitten vielä kommenttini tuohon Topin ja minun ideaani. Elikä Topin kanssa haettiin lähinnä erillistä starparty tyyppistä tapahtumaa havaitsijoille ds-tapaamisen lisäksi. Hommaa ei pitäisi järjestää samantien vaan antaa asian hautua ja mahdollisesti toteuttaa se vaikka ensi kaudella (2004 siis). Mahdollisuutta järjestää tämän tyyppinen ohjelmanumero ds-tapaamisen yhteydessä toimisi varmasti myös. Olisi vaan mahtavaa saada "vanhoja" guruja paikalle näyttämään edes naamansa. On loistavaa jos Heikkilä tulee ensi vuoden ds-tapaamiseen, tilaisuutta voisi käyttää hyväkseen ja yrittää saada mukaan myös lisää vanhoja guruja, Rajanen, Kahanpää ja Henriksson (siis Riku voisi näytellä omia parhaita havaintojaan ja kertoa niistä jne). Itse jaksaisin kuunnella/katsella tosi miesten havaintoja öiden yli :]