Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 21.10.2002


  Hei

  DS-jaosto on sitten viimeinkin liittynyt myös informaatiovallankumoukseen julkaisemalla Ursa Minorin Linnunratapalstan tästä eteenpäin myös verkossa. Linkki löytyy jaoston kotisivulta ja suora osoite on http://www.ursa.fi/ds/linnunrat.htm. Toistaiseksi mukaan on ehtinyt vain numero 5/2002 mutta tästä eteenpäin palstan pitäisi tuolle sivulle ilmestyä enemmän tai vähemmän automaattisesti Linnunratapalstan toimittajan kädestä.

  Muistakahaan myös yhteisliittyminen Webb Societyyn ja NDSOS:n osoitteessa http://www.ermiksson.net/yhteistilaus/, mukana on tällä hetkellä jo 9 tilaaja, joten kovin kaukana ei olla tavoitteesta eli kymmenestä. Pistetään tilaus menemään ensi kuun alkupuolella, joten kauaa aikaa ei enää ole. Tilauksen pitäisi kuitenkin ehtiä hyvissä ajoin ensi vuoden ensimmäistä lehteä ajatellen.

  DS-tapaamisen uudeksi nimeksi on myös tullut kivasti ehdotuksia, mutta lisääkin toki kaivataan. Osoitehan on http://tapaaminen.ermiksson.net/nimiehdotus/ ja nyt se myös toimii, toisin kuin ihan alussa :)In an empty head, there's lots of room for thoughts Riku Henriksson | riku_at_ermiksson.net | +358 50 3042977 | http://riku.ermiksson.net