Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Jaakko Saloranta (j_saloranta_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.10.2002Uskon että Ristolla on kuitenkin melko hyvin tiedossa kohteet mitkä sen ja sen vuoden T&A lehtiin tulee, ainakin sellaisen käsityksen sain aikanaan Markolta. Jos laittaisi vaikka Ds-jaoston sivuille deadlinet, kohteet ja sitten aikanaan myös mahdolliset kirjoittajat niin varmasti toimisi. UMI:n voisi varmasti kanssa laittaa juttua - se kuitenkin ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja kun vielä laittaisi tiedot vuoden ensimmäiseen lehteen.

Ja juuri kuten Riku sanoit, piirroksen tekijät ja itse kirjoittaja ei tarvitse olla sama henkilö vaan on juuri hyvä saada paljon piirroksia eri kokoisilla putkilla, eri paikoissa jne. Ja sitten kun vielä kirjoittajakin vaihtuu kohtalaisen usein, esim vaikkapa "Ds-jaostolaisen näkökulma" tai jotain, olisi teksti aina omalaatuista ja elävää. Uskoisin että lukijatkin ottaisivat ilolla tällaisen vaihtelun vastaan. Ja nuo nakit on melkein pakko jakaa etukäteen että vältetään tilanne jossa 3 päivää ennen ilmoitetaan että tarvitaan havaintoa tästä ja tästä kohteesta. Tosin pitää ottaa nuo nakit kuitenkin varauksella, koska voi tulla tilanteita jolloin jostain syystä ei yksinkertaisesti saa vaikkapa tekstiä tehtyä kun on ollut työ, opiskelu kiireitä tai vaikkapa putkeen 5 kuukautta pilvistä ja revontulia :)

Jaakko

Ps. Voisit Riku varmasti laittaa jaoston sivuille tästä vähän juttua niin menisi tämäkin varmasti perille.