Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.10.2002  Hei

> Tarkoitin siis havaintojen koostamista: kun lehti#n tulee postiluukusta
15.10., niin >lehden#n+1 vakiopalstojen dead line on jo sitä ennen eli noin 11.10.! Jaakon >ennakkotiedot nettiin onkin mainio ajatus.
>

  Juu, tiedot toki pitää olla hyvissä ajoin etukäteen jos tuoreita havaintoja haluaa tai edes kirjoitusta, oman aikansa senkin tekeminen ottaa vaikka mistään pitkästä palstasta ei olekaan kysymys.

  Ilmeisesti tosiaan tämä järjestyisi ainoastaan siten, että Risto listaisi palstansa kohteita etukäteen WWW:ssä / postituslistalla (entäs sitten netittömät? pitäiskö kohdelista julkaista myös UMi:ssa ja/tai EDL:ssä, kyllä varmaan?) ja sitä kautta keskustellen sovittaisiin kuka kirjoittaa.

  Minun mielestäni kirjoittajan ei edes välttämättä tarvitsisi olla sama kuin havainnnon tekijän, etenkään jos palstalla olisi parikin piirrosta antamassa lisäinfoa ja yksi niistä olisi kirjoittajan. Vastaavasti olen koko ajan ajatellut tätä siten, että kirjoittaja olisi vaihtuva. Ongelmana tästä on tietenkin luotettavuus, elikkä käytännössä nakit olisi hyvä jakaa jo pari lehteä eteenpäin ettei pääse syntymään tilannetta, jossa kukaan ei tee juttua (kuten joskus on tapahtunut UMin kiertävän kirjoitusnakin kanssa :)

  Mutta ilmeisesti tämä on ideana hyvä kaikkien mielestä, käytännön toteutus vain vaatii vähän säätöä.In an empty head, there's lots of room for thoughts Riku Henriksson | riku_at_ermiksson.net | +358 50 3042977 | http://riku.ermiksson.net