Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.10.2002


  Hei

  Valitettavasti ATK oli jotenkin rikki enkä huomannut, että nimiehdotuslomake osoitteessa http://tapaaminen.ermiksson.net/nimiehdotus/ ei toiminutkaan, joten pyytäisin nyt kaikkia, jotka ehdotuksia uudeksi ds-tapaamisen nimeksi ovat jo jättäneet lähettämään ehdotuksensa uudelleen. En tiedä mihin mailit menivät, mutta minulle eivät ainakaan tulleet. Laitoin ehdotuksen menemään myös tietokantaan, joten nyt sen pitäisi olla varma systeem.

  Jättäkäähän siis ehdotuksenne uudelleen ja ne, jotka eivät ole vielä mitään ehdottaneet miettikää hyvää nimeä ja ehdottakaa!

  ps. Webb Societyyn ja NDSOS:n yhteisliittymiseen tällä hetkellä liittynyt kuusi henkilöä, joten lisää vielä kaivataan! Homma hoituu siis osoitteessa http://www.ermiksson.net/yhteistilaus/ !In an empty head, there's lots of room for thoughts Riku Henriksson | riku_at_ermiksson.net | +358 50 3042977 | http://riku.ermiksson.net