Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.10.2002


  Hei

  Nyt on todellakin pitkästä aikaa tilaisuus saada laadukkaat ulkomaiset ds-lehdet suoraan kotiin liittymällä Webb Societyn ja/tai NDSOS:n jäseneksi jaoston järjestemässä yhteisliittymisessä. Homma toimii yksinkertaisesti, maksat vain sopivan summan rahaa suomalaiselle pankkitilille ja homman pitäisi hoitua automaattisesti. Jäsenyys kestää vuoden 2003, jonka loppupuolella mitä suurimmalla todennäköisyydellä järjestetään uusi yhteisliittyminen.

  Liittyä voit osoitteessa http://www.ermiksson.net/yhteistilaus/. Mikäli sinulla ei ole nettiä käytettävissäsi tai tiedät jonkun, joka haluaa liittyä muttei pääse WWW:n niin otapa yhteyttä jaostonvetäjään, asia voidaan kyllä järjestää muullakin tavalla.

  Jaosto järjestää myös nimikilpailun deep sky -tapaamisen uudesta nimestä. Käy jättämässä ehdotuksesi osoitteessa http://tapaaminen.ermiksson.net/nimiehdotus/ tai lähetä se jollain muulla tavalla. Paras ehdotus palkitaan.

  Selkeitä kelejä ja rauhoittukoot reposet hetkeksi! :)In an empty head, there's lots of room for thoughts Riku Henriksson | riku_at_ermiksson.net | +358 50 3042977 | http://riku.ermiksson.net