Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.09.2002  Hei

  Enää muutama päivä Deep Sky tapaamiseen, joka siis alkaa ylihuomenna perjantaina. Nyt on jo saatu sääennusteita, jotka näyttävät Hollolaan puolipilvistä ja noin 20 astetta päivisin. Harvoinpa ollaan taidettu niin lämpimässä viettää tapaamista. Kannattaa muistaa, että Hollolassa on yleensä ollut ainakin jonkun aikaa selkeää vaikka ennusteet ovat kertoneet runsaasta sateesta. Nyt on siis vielä hyvä hetki päättää tulla mukaan vuoden kovimpaan tähtijuhlaan!

  Ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan osoitteessa http://tapaaminen.ermiksson.net, josta löytyy myös lisätietoja tapaamisesta, osanottajalista sekä ohjelma. Ilmoittautua voi myös alta löytyvään sähköpostiosoitteeseen tai puhelimitse minulle.

  Tervetuloa Manskiveen, Hollolaan!

  ps. Ilmoittautumislista kertoo, että Manskiveen on saapumassa osanottajien mukana 19 kappaletta kaukoputkia. Aika mukava valikoima vai mitä? :)In an empty head, there's lots of room for thoughts Riku Henriksson | riku_at_ermiksson.net | +358 50 3042977 | http://riku.ermiksson.net