Ursa ry

Ursan jäsenmaksu

0,00 

lehtikannet_kaari_8

 

Tällä tuotteella Ursan nykyiset jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun vuodelle 2020.

Maksamalla jäsenmaksusi Ursan verkkokaupassa pääset samalla rekisteröitymään Ursan tulossa olevien verkkopalvelujen käyttäjäksi. Saat ohjeet käyttäjätilisi aktivoimiseen sähköpostiisi jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Huom! Jäsenmaksun maksaminen Ursan verkkokaupassa on ainoa tapa rekisteröityä ja päästä käyttämään tulossa olevia vain jäsenille suunnattuja verkkopalveluja. Jos haluat saada edut käyttöösi, maksa jäsenmaksusi viimeistään 2.2.2020.

Liittymässä uudeksi jäseneksi? Liity täältä

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Jäsenlaji *

Kalenterivuodeksi 2020

Jäsennumero *

esim. ”12345”. Jäsennumero löytyy mm. lehden takakannesta.

Jäsennumero uudestaan *

Maksuvuosi *

Ursan tärkeimmät jäsenedut ovat kahdeksan kertaa vuodessa postiluukusta kolahtava Tähdet ja avaruus -lehti ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Ursa välittää laadukasta ja ajantasaista tietoa tähtitieteestä ja lähialoilta. Ursa tarjoaa myös opastusta ja välineitä tähtiharrastuksen aloittamiseen. Kaikki tähtitieteestä, taivaan tapahtumien tarkkailusta tai yleisemmin luonnontieteistä kiinnostuneet uteliaat ovat tervetulleita Ursan jäseniksi harrastuneisuuden tasosta riippumatta. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Tekijä

Ursa ry

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.