Ursa ry

Liity Ursan jäseneksi

0,00 

lehtikannet_kaari_8
Ursan jäsenet saavat Tähdet ja avaruus -lehden kahdeksan kertaa vuodessa suoraan kotiin.

Jäsenlaji *

Kalenterivuoden 2019 alusta

nimi *

esim. ”Matti Meikäläinen”, ”Kauriin lukio”

katuosoite *

esim. ”Kopernikuksentie 1A1”

postiosoite *

”12345 Otava” HUOM! Anna sekä postinumero että -toimipaikka

Syntymävuosi

esim. ”1921”

Lahjaksi

Ursan jäsenyys sopii kaikille!

Valitse tämä jos olet ostamassa jäsenyyden lahjaksi. Saat sähköpostiisi PDF-muotoisen jäsenkortin, jonka voit itse tulostaa tai lähettää lahjansaajalle. Lahjan saajalla on oikeus kieltäytyä jäsenyydestä. Kirjoita yllä oleviin kenttiin lahjan saadan tiedot.

Maksuvuosi *

Jäsenyysmuoto *

Maksajan jäsennumero

Lahjanantajan asiakas/-jäsennumero. Jäsennumero löytyy mm. jäsenlehden takakannesta nimen yläpuolelta. Jätä TYHÄKSI mikäli maksaja ei ole jäsen/asiakas. HUOM! Mikäli liität samalla kertaa itsesi ja jonkun muun, niin maksa ensin oma liittymisesi. Näin saat käyttöösi jäsennumeron.

Ursan tärkeimmät jäsenedut ovat kahdeksan kertaa vuodessa postiluukusta kolahtava Tähdet ja avaruus -lehti ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Ursa välittää laadukasta ja ajantasaista tietoa tähtitieteestä ja lähialoilta. Ursa tarjoaa myös opastusta ja välineitä tähtiharrastuksen aloittamiseen. Kaikki tähtitieteestä, taivaan tapahtumien tarkkailusta tai yleisemmin luonnontieteistä kiinnostuneet uteliaat ovat tervetulleita Ursan jäseniksi harrastuneisuuden tasosta riippumatta. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

HUOM!

Ursan jäsenyys maksetaan kalenterivuosittain. Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, voit tiedot lähetettyäsi odottaa parin viikon sisällä postia Ursasta. Jäsenmaksu on sama kuin vuoden alussa liittyessä, mutta lähetämme sinulle kaikki kuluneena vuonna jo ilmestyneet Tähdet ja avaruus -lehdet, kun olet maksanut jäsenmaksusi.

Tekijä

Ursa ry

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.