Ursa   Cygnukset   Cygnus 2010   Infolista   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

Cygnusinfo

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 19.07.2011



Hei!

Ilmoittautuminen

HUOM! Info- ja ilmoittautumispiste on logistisista syistä Datum-talolla noin 300 metrin päässä Tietotalosta, jossa suurin osa ohjelmista pidetään. Ks. kartat tapahtumapaikkasivulta  http://www.ursa.fi/c2011/paikka.shtml.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina klo 14. Jo sitä ennen on jo tarjolla lounasta Tietotalon Ravintola Ometassa.

Ohjelmasta

Cygnuksen ohjelmasivulle http://www.ursa.fi/c2011/ohjelma.shtml on tullut täydennyksiä ja saattaa vielä tulla pieniä täsmennyksiä jaostojen ohjelmien sisältöihin.

  1. Vierailukohteisiin on tullut täsmennyksiä. Torstaina on mahdollisuus tutustua Uranuksen tähtitorniin ja aurinkokuntamalliin, perjantai-iltana on toinen mahdollisuus. Lauantaina kokoontuvat autoilijat klo 13.45 Tietotalon parkkipaikalle Ilmatieteen laitoksen observatorion vierailulle lähtöön. Kävelijät voivat lähteä matkaan noin 5-10 min aiemmin. Matkaa on noin 1 300 - 1 500 m.
  2. Cygnuksen päätösohjelmaa "Cygnus nyt ja tulevaisuudessa" sunnuntaina on siirretty puolta tuntia aiemmaksi. Toivomme mahdollisimman monen sunnuntaina paikalla olevan jäävän antamaan palautteensa, ennen kuin lähtee Jokioisilta (PS. aikaistus antaa halukkaille mahdollisuuden ehtiä museohöyryjuna-ajelulle Jokioisilta Humppilaan).

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Cygnukselle on päivitetty sivulle: http://www.ursa.fi/c2011/yhteydet.shtml
Tarjolla on osoitteet ja koordinaatit sekä sanalliset ohjeet. Täällä on myös joukkoliikennetietoa ja mm. Google-kartta paikoista ja palveluista. Tärkeimmät reitit ja paikat löytyvät myös Google Streetview'lla.

Kyytivälitys tarjoaa autottomille joitain mahdollisuuksia autokyytiin. Jos tarvitset tai haluat tarjota kyytiä, ilmoita osoitteeseen c2011 ät ursa.fi.