Ursa   Cygnukset   Cygnus 2010   Infolista   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

Cygnusinfo

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.07.2011



Hei!

Laskuista

Toinen ja viimeinen erä osanottomaksulaskuja lähti postiin eilen. Ne on maksettava Cygnukselle tuloon mennessä. Varatkaa jokin tosite (kuitti, tiliote, ym.) mukaan tullessanne ilmoittautumaan.

Ohjelmasta

Cygnuksen ohjelma alkaa nyt olla kutakuinkin valmiina. Jotain pieniä täydennyksiä tullee vielä, mutta ohjelma-ajat on fiksattu. Ks. http://www.ursa.fi/c2011/ohjelma.shtml

Toki yllättäviä muutoksia ja peruuntumisia voi aina tulla.

Torstaille on lisätty mm. mahdollisuus tutustua Lounais-Hämeen Uranuksen uuteen tähtitorniin sekä aurinkokuntamalliin (tornitutustumista on myös perjantain myöhäisillassa).

Perjantain lyhytesitelmien sekä lauantain jaostorastien sisältöä on tarkennettu ohjelmaan. Yritämme vielä täydentää jaosto-ohjelmien aiheita, joten käykää vilkaisemassa ohjelmaa vielä ihan tapahtuman kynnykselläkin.

Makkaranpaistopaikka

Elonkierron sisääntulon luona olevan teltta-alueen läheisyyteen järjestetään grillaus/makkaranpaistomahdollisuus niille, joilla ei ole omaa grilliä. Samalla iltamyöhällä kokoontua yhteen keskustelmaan tärkeistä asioista. Sisämajoituksesta ja kartanonpuiston reunalla olevasta teltta-alueesta (alue 1) on matkaa noin 300-400 metriä.

Kirpputori

Ohjelmassa ja www-sivuilla ei ole näkyvästi mainittu, mutta tänäkin vuonna meillä on kirpputoripöytä, jossa voi tarjota myyntiin joutilasta harrastustavaraa.   Tämä laitettaneen Tietotalolle. Miettikää, onko teillä kierrätettävää harrastusmateriaalia.

terveisin,
-VeikkoM-